Returns achtste finales CL

De heen wedstrijden in de achtste finales van de Champions Leageue zijn gespeeld er komen weer spannende returns aan. Wat te denken van Manchester United die een 2-0 achterstand moet proberen om te buigen. Iedereen wist dat de Grieken van Olympiakos thuis met hun fanatieke publiek sterk was, maar de 2-0 was toch wel een domper voor de Engelse ploeg die ook in de competitie een niet al te sterke indruk achterlaat.

Barcelona favoriet

champions-leagueBarcelona lijkt op rozen te zitten na de 2-0 uitoverwinning op Manchester City. Toch blijft het oppassen tegen de duurbetaalde topspelers van City.
Real Madrid is na de 6-1 overwinning tegen Schalke 04 zeker van een plaats in de volgende ronde. Hierdoor is een weddenschap afsluiten op deze wedstrijd misschien wel interessant. Speelt Madrid wel in de sterkste opstelling? De quotering op Schalke is natuurlijk zeer hoog.

Ook Chelsea staat er goed voor

Chelsea lijkt na het 1-1 gelijkspel uit in Turkijë ook een zekerheid. We denken niet dat Galatasaray kan gaan stunten in Londen.
Dortmund zal na de knappe uitwedstrijd de 4-2 zege ook niet meer uit handen geven. De vraag is natuurlijk of ze bij deze thuiswedstrijd nog een keer alles uit de kast halen. Waarschijnlijk wel want de Duitsers gaan hun hondstrouwe publiek niet teleur willen stellen. Ook een zekerheid volgens ons om op te wedden.

Overmacht Paris Saint Germain

Ook bij Paris Saint Germain is het een gelopen koers en gezien de overmacht bij de eerste wedstrijd zal ook bij deze wedstrijd de overwinning gaan naar het sterren team uit Parijs.
Bayern München is ook torenhoog favoriet in de return. Het zal zich niet nogmaals willen laten verrassen in de return tegen de ploeg uit Londen.
Atletico Madrid zal nog alle zeilen bij moeten zetten tegen de ploeg van Seedorf. Ze hebben natuurlijk met de 0-1 in Milaan het belangrijke uit doelpunt, maar de Italianen met Balotelli in de gelederen zullen er alles aan doen om te stunten.