Eredivisie ronde 32

Met nog 3 wedstrijden te gaan staan er nog voor veel ploegen grote belangen op het spel. Belangen om rekening mee te houden als je gaat wedden op voetballen. Het kampioenschap lijkt beslist maar vooral rond de degradatie plaatsen is het ongekend spannend. NEC en Roda lijken het meeste aanspraak te maken op rechtstreekse degradatie en vlak daarboven moeten een aantal ploegen nog punten halen om de na competitie te ontlopen.

Wedstrijden in ronde 32 van de eredivisie.

FC Groningen -NAC Breda

Groningen doet de laatste weken goede zaken om een play off plaats veilig te stellen. Na 2 uitoverwinningen gaat het nu thuis proberen om de punten binnen te halen. NAC zal alles in het werk stellen om dit te voorkomen want RKC staat maar op 4 punten en de na competitie ligt nog op de loer voor de ploeg uit Breda.

Go Ahead Eagles -SC Heerenveen

Voor beide ploegen is het belang van de wedstrijd niet meer al te groot. DE thuisploeg uit Deventer heeft zich afgelopen weekend veilig gespeeld en kan dus vrijuit gaan voetballen. Dat zelfde geldt voor de Friezen want met de mooie winst op PSV is een plaats in de play off wedstrijden ook zo goed als zeker.

SC Cambuur -Vitesse

Dit is een wedstrijd waar beide ploegen de punten nog wel kunnen gebruiken. Cambuur heeft nog een punt nodig om helemaal zeker te zijn van een nieuw jaar in de eredivisie en de ploeg uit Arnhem zal er alles aan moeten doen om PSV achter zich te houden.

AZ -NEC

NEC heeft nog 3 moeilijke wedstrijden voor de boeg en moet wel punten gaan pakken om Roda achter zich te houden. AZ heeft bewezen ondanks een zwaar programma ook in de competitie de juiste instelling te houden. Bij Roda werd een punt gehaald en thuis tegen het zwakke NEC is het in ieder geval torenhoog favoriet.

FC Twente Roda JC

Voor Twente lonkt de tweede plaats nogen zal er alles aan doen om de punten in Enschede te houden. Dit zal niet eenvoudig zijn omdat Roda nu echt voor een van de laatste kansen vecht om van de laatste plaats af te komen. Tegen AZ liet Roda afgelopen weekend al zien dat het echt kan vechten, maar of dat voldoende zal zijn moet blijken. Twente heeft veel meer kwaliteit en speelt thuis en dus zwaar favoriet om de wedstrijd te winnen.

AJAX -ADO Den Haag

Kan Ajax de zenuwen in bedwang houden bij deze kampioenswedstrijd. Tegenstander Den Haag zet de laatste weken goede prestaties neer en weet zich tegen de Amsterdammers altijd extra te motiveren.Wie weet zorgt Den Haag ervoor dat het feestje nog een week wordt uitgesteld.

De andere wedstrijden waar je komend weekend op kunt wedden.

PSV -Feyenoord

FC Utrecht -Heracles Almelo

RKC Waalwijk -PEC Zwolle