Halve finale beker

De Halve finale voor de KNVB beker 2014 wordt op 26 en 27 maart gespeeld. het eerste duel dat op woensdag 26 maart wordt afgewerkt is Pec Zwolle- NEC. Een dag later is het de beurt aan AZ tegen Ajax. Doordat AZ op donderdag speelt is de competitie wedstrijd van AZ tegen Cambuur verplaatst van 29 naar 30 maart. De winnaars van de twee halve finale wedstrijden gaan op 20 april naar de Kuip in Rotterdam, waar de finale om 18.00 uur zal beginnen. De winnaar van de wedstrijd tussen Pec Zwolle en NEC zal in de finale de thuis spelende club zijn, en dus in hun thuistenue mogen spelen.

Pec Zwolle-NEC

Trainer Ron Jans was in de competitie wedstrijd tegen AZ niet tevreden over de instelling van zijn spelers. Die instelling zal woensdag wel automatisch goed zijn omdat winst een grote kans op Europees voetbal betekent. Dit geldt natuurlijk ook voor de ploeg uit Nijmegen maar die hebben ook nog andere zorgen aan hun hoofd. Nec moet naast de beker competitie ook nog proberen om zich veilig te spelen in de eredivisie. Met het thuis voordeel, de betere ploeg en het zich volledig kunnen focussen op de bekerstrijd heeft Pec Zwolle de beste papieren om de eindstrijd te halen. Maar het blijft natuurlijk bekervoetbal waarbij er altijd extra krachten vrijkomen bij de “underdog”. Wil je op deze wedstrijd een weddenschap afsluiten klik dan op een van onze banners. Voor een overwinning van Pec Zwolle krijg je 2.05 je inzet en denk je dat NEC wint dan krijg je 3.25.
AZ-Ajax

logo AZAZ hoopt de sterke lijn van de laatste wedstrijden door te zetten in het KNVB beker toernooi. In het eigen stadion moet het tegen de vermoedelijke landskampioen Ajax. In de regio leeft deze wedstrijd enorm en zal AZ er alles aan doen om het trouwe publiek te vermaken. Ajax dat de laatste weken wat steekjes laat vallen gaat dit jaar natuurlijk voor de dubbel. Voor een halve finale zullen beide teams alles in de strijd gooien en met fanatieke trainers als Advocaat en De Boer weten we dat het met de instelling van beide teams wel goed zit. Wil je wedden dan betaalt winst voor AZ 3.5 uit en de quotering voor winst van Ajax staat op 1.86.