Categorie: Premier League

premier-leagueDe hoogste Engelse divisie heet de Premier league en is een van de aantrekkelijkste competities ter wereld. Mede door de grote tv inkomsten hebben de clubs veel geld te besteden, waardoor de beste spelers naar deze competitie kunnen worden gehaald.


De laatste jaren zijn het de 2 clubs uit Manchester die er met de hoofdprijs van door gaan. Maar de topclubs uit Londen strijden ieder jaar mee. Ieder jaar degraderen er 3 ploegen naar de Football League waardoor het onderin ook altijd spannend is.

De Boer naar Premier League?


De naam van trainer Frank de Boer wordt sinds vorige week in verband gebracht met Tottrnham Hotspurs. De belangstelling voor de trainer is door de club uit Londen kenbaar gemaakt bij het bestuur van Ajax, waarbij er volgens de Spurs nog geen contact is geweest met frank de Boer zelf. Ook volgens Ajax is er contact geweest met De Spurs wat het werken voor de huidige trainer Sherwood er niet leuker op maakt.

De Spurs, spelend op White Hart Lane zou een mooie club zijn voor de Boer. Het is een club met geschiedenis en genoeg budget om weer iets moois op te gaan bouwen. Voor Frank de Boer eventueel weer een samenwerking met oud spelers zoals Eriksen en Verthongen.

Van Gaal naar Manchester?

van gaalVolgens de Daily Mail zal Manchester volgende week Louis van Gaal presenteren als nieuwe trainer. Het bekend maken hiervan wordt pas na de laatste competitie wedstrijd verwacht. De rechterhand van de Nederlandse trainer wordt waarschijnlijk Patrick Kluivert die nu de assistent bondscoach is onder van gaal. Beiden gaan direct na het WK aan de slag in Manchester als de geruchten blijken te kloppen.

Of de huidige interim trainer Ryan Giggs en club legendes zoals Nicky Butt, Paul Scholes en Phil Neville nog toekomst hebben in de nieuwe trainers staf is nog niet bekend.

Als de beide Nederlandse trainers actief worden in de Premier League zou dat goed nieuws betekenen voor het Nederlandse trainers gilde. De laatste jaren zijn er veel Nederlandse trainers ontslagen in het buitenland en nieuw succes zou weer een positieve impuls geven voor de andere Nederlandse trainers.

Wedden op de Premier League

Wil je wedden op de Premier League dan kun je een account aanmaken bij een van de door ons aanbevolen bookmakers. Je krijgt altijd een leuke bonus en het spelen bij de online bookmakers is makkelijk en veilig. In de banner van William Hill vind je de live quoteringen voor de komende wedstrijden in de Premier League.

Degradatie strijd Fulham

Fulham-FC logoFulham gaat het erg moeilijk krijgen om zich te handhaven in de Engelse hoogste divisie. De nieuwe Duitse trainer Felix Magath die onlangs de Nederlander Meulesteen opvolgde twijfelt hier echter niet aan. Zijn team is volgens hem al echt vooruit gegaan in de laatste dagen en met een programma waar tegen veel rechtstreekse concurrenten wordt gespeeld, straalt Magath een en al vertrouwen uit.  Toch staat hij nu nog 4 punten achter op een veilige 17e plaats en zal er in de laatste 10 wedstrijden alles uit de kast gehaald moeten worden.

Agger blesseert Jack Wilshere

jack-wilshereIn de oefenwedstrijd die Engeland tegen Denemarken speelde was het de Deense verdediger Daniel Agger die Arsenal speler Jack Wilshere blesseerde met een zware tackle. Een breuk in de voet van Wilshere was het gevolg en hij moet nu 6 weken toekijken. Naast dat het ook nog de WK deelname in gevaar brengt gaat ook Arsenal zijn ster speler missen. Ook hebben ze nog een loodzwaar programma met wedstrijden tegen o.a. Tottenham, Chelsea, City, en Everton. Concurrent Liverpool kan de komende weken alles op alles zetten in de strijd om de titel. Ze hebben een redelijk makkelijk programma en geen verdere verplichtingen in andere competities.

Hazard traint weer

Cheick Tioté verkocht Eden Hazard een trap in de wedstrijd van de rode duivels tegen Ivoorkust. Een gezwollen enkel weerhield Hazard er echter niet van om zijn voetbalschoenen aan te doen en gewoon om het trainingsveld te verschijnen. Chelsea had een lichte uitloop training en Hazard gaf te kennen fit genoeg te zijn voor de topper tegen Tottenham.