Degradatie strijd Fulham

Fulham-FC logoFulham gaat het erg moeilijk krijgen om zich te handhaven in de Engelse hoogste divisie. De nieuwe Duitse trainer Felix Magath die onlangs de Nederlander Meulesteen opvolgde twijfelt hier echter niet aan. Zijn team is volgens hem al echt vooruit gegaan in de laatste dagen en met een programma waar tegen veel rechtstreekse concurrenten wordt gespeeld, straalt Magath een en al vertrouwen uit.  Toch staat hij nu nog 4 punten achter op een veilige 17e plaats en zal er in de laatste 10 wedstrijden alles uit de kast gehaald moeten worden.

Agger blesseert Jack Wilshere

jack-wilshereIn de oefenwedstrijd die Engeland tegen Denemarken speelde was het de Deense verdediger Daniel Agger die Arsenal speler Jack Wilshere blesseerde met een zware tackle. Een breuk in de voet van Wilshere was het gevolg en hij moet nu 6 weken toekijken. Naast dat het ook nog de WK deelname in gevaar brengt gaat ook Arsenal zijn ster speler missen. Ook hebben ze nog een loodzwaar programma met wedstrijden tegen o.a. Tottenham, Chelsea, City, en Everton. Concurrent Liverpool kan de komende weken alles op alles zetten in de strijd om de titel. Ze hebben een redelijk makkelijk programma en geen verdere verplichtingen in andere competities.

Hazard traint weer

Cheick Tioté verkocht Eden Hazard een trap in de wedstrijd van de rode duivels tegen Ivoorkust. Een gezwollen enkel weerhield Hazard er echter niet van om zijn voetbalschoenen aan te doen en gewoon om het trainingsveld te verschijnen. Chelsea had een lichte uitloop training en Hazard gaf te kennen fit genoeg te zijn voor de topper tegen Tottenham.