Categorie: Champions Leageue

De Champions League is het aller belangrijkste voetbaltoernooi voor clubs uit Europa. De UEFA is de organisator en er kunnen miljoenen worden verdiend, waardoor het voor veel clubs van levensbelang is om mee te doen. Bij het wedden op wedstrijden uit de Champions League is het belangrijk om te kijken of het een poule wedstrijd of een dubbele confrontatie wedstrijd is. In een poulefase zijn de belangen van een zware competitie wedstrijd soms groter dan een wedstrijd in de Champions League poule, waar de plaatsing voor de volgende ronde al is veilig gesteld.

1/4 finales Champions Leugue

De loting voor de kwart finales van De Champions League heeft plaats gevonden, waarbij vier fantastische wedstrijden uit de kokers zijn gekomen. Het onderonsje tussen Arjan Robben en Robin van Persie gaat door een blessure van laatstgenoemde helaas niet door. Op dit moment is het ook al leuk om te wedden op de uiteindelijke winnaar van de Champions League. Bij de bookmakers naast dit artikel vind je de quoteringen. Favoriet voor de eindoverwinning is Bayern Munchen. Wed je hierop dan krijg je maar 2.55 voor iedere ingelegde euro. Minder vertrouwen hebben de bookmakers in Manchester United. Wed je op United als eindoverwinnaar dan krijg je 35 maal je inzet. Denk je nu te weten wie er gaat winnen dan kun je het beste snel inzetten, want na de kwart finales veranderen de quoteringen weer.
loting champions league
Loting door Secretaris-generaal van de UEFA, Gianni Infantino.

De volgende westrijden werden er geloot

FC Barcelona – Atletico Madrid

Real Madrid – Borussia Dortmund

Paris Saint – Germain-Chelsea

Manchester United- Bayern München

Het geplaagde Manchester van trainer Moyes speelt eerst een thuis wedstrijd tegen de ploeg van Arjan Robben. Voor de bookmakers staat het zo goed als vast dat Bayern deze strijd gaat winnen. De verliezend finalist van het vorig seizoen Dortmund mag het op gaan nemen tegen Real Madrid en moet eerst op bezoek in Spanje. Denk je dat de Duitsers kans maken dan is een gokje op zijn plaats, want bij de bookmakers krijg je 8.25 voor iedere ingelegde euro. In het Spaans onderonsje tussen Barca en Atletico speelt Barcelona eerst thuis. Een weddenschap op Atletico dat bij het schrijven van dit bericht nog boven Barcelona in de competitie staat, krijg je een quotering van 6.45 bij winst. De Franse kampioen PSG speelt eerst thuis tegen Chelsea. De eerste wedstrijden vinden plaats op 1 en 2 april, en in de week erna worden de returns gespeeld. Loting voor de halve finale is op 11 april en de finale wordt gespeeld op zaterdag 24 mei in Lissabon.

Returns achtste finales CL

De heen wedstrijden in de achtste finales van de Champions Leageue zijn gespeeld er komen weer spannende returns aan. Wat te denken van Manchester United die een 2-0 achterstand moet proberen om te buigen. Iedereen wist dat de Grieken van Olympiakos thuis met hun fanatieke publiek sterk was, maar de 2-0 was toch wel een domper voor de Engelse ploeg die ook in de competitie een niet al te sterke indruk achterlaat.

Barcelona favoriet

champions-leagueBarcelona lijkt op rozen te zitten na de 2-0 uitoverwinning op Manchester City. Toch blijft het oppassen tegen de duurbetaalde topspelers van City.
Real Madrid is na de 6-1 overwinning tegen Schalke 04 zeker van een plaats in de volgende ronde. Hierdoor is een weddenschap afsluiten op deze wedstrijd misschien wel interessant. Speelt Madrid wel in de sterkste opstelling? De quotering op Schalke is natuurlijk zeer hoog.

Ook Chelsea staat er goed voor

Chelsea lijkt na het 1-1 gelijkspel uit in Turkijë ook een zekerheid. We denken niet dat Galatasaray kan gaan stunten in Londen.
Dortmund zal na de knappe uitwedstrijd de 4-2 zege ook niet meer uit handen geven. De vraag is natuurlijk of ze bij deze thuiswedstrijd nog een keer alles uit de kast halen. Waarschijnlijk wel want de Duitsers gaan hun hondstrouwe publiek niet teleur willen stellen. Ook een zekerheid volgens ons om op te wedden.

Overmacht Paris Saint Germain

Ook bij Paris Saint Germain is het een gelopen koers en gezien de overmacht bij de eerste wedstrijd zal ook bij deze wedstrijd de overwinning gaan naar het sterren team uit Parijs.
Bayern München is ook torenhoog favoriet in de return. Het zal zich niet nogmaals willen laten verrassen in de return tegen de ploeg uit Londen.
Atletico Madrid zal nog alle zeilen bij moeten zetten tegen de ploeg van Seedorf. Ze hebben natuurlijk met de 0-1 in Milaan het belangrijke uit doelpunt, maar de Italianen met Balotelli in de gelederen zullen er alles aan doen om te stunten.