De Boer naar Premier League?


De naam van trainer Frank de Boer wordt sinds vorige week in verband gebracht met Tottrnham Hotspurs. De belangstelling voor de trainer is door de club uit Londen kenbaar gemaakt bij het bestuur van Ajax, waarbij er volgens de Spurs nog geen contact is geweest met frank de Boer zelf. Ook volgens Ajax is er contact geweest met De Spurs wat het werken voor de huidige trainer Sherwood er niet leuker op maakt.

De Spurs, spelend op White Hart Lane zou een mooie club zijn voor de Boer. Het is een club met geschiedenis en genoeg budget om weer iets moois op te gaan bouwen. Voor Frank de Boer eventueel weer een samenwerking met oud spelers zoals Eriksen en Verthongen.

Van Gaal naar Manchester?

van gaalVolgens de Daily Mail zal Manchester volgende week Louis van Gaal presenteren als nieuwe trainer. Het bekend maken hiervan wordt pas na de laatste competitie wedstrijd verwacht. De rechterhand van de Nederlandse trainer wordt waarschijnlijk Patrick Kluivert die nu de assistent bondscoach is onder van gaal. Beiden gaan direct na het WK aan de slag in Manchester als de geruchten blijken te kloppen.

Of de huidige interim trainer Ryan Giggs en club legendes zoals Nicky Butt, Paul Scholes en Phil Neville nog toekomst hebben in de nieuwe trainers staf is nog niet bekend.

Als de beide Nederlandse trainers actief worden in de Premier League zou dat goed nieuws betekenen voor het Nederlandse trainers gilde. De laatste jaren zijn er veel Nederlandse trainers ontslagen in het buitenland en nieuw succes zou weer een positieve impuls geven voor de andere Nederlandse trainers.

Wedden op de Premier League

Wil je wedden op de Premier League dan kun je een account aanmaken bij een van de door ons aanbevolen bookmakers. Je krijgt altijd een leuke bonus en het spelen bij de online bookmakers is makkelijk en veilig. In de banner van William Hill vind je de live quoteringen voor de komende wedstrijden in de Premier League.